Γ. ΒΟΛΙΩΤΗΣ : Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

boliothsΠροβληματισμό στους κόλπους της ομάδας έφερε η ήττα από τον Παπάγο, κυρίως για τον τρόπο που ήρθε. Η δεύτερη θέση, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει και στην άνοδο, απομακρύνθηκε κάπως, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο

και όλα παίζονται. Βέβαια, για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, θα πρέπει απαραίτητα να πάρει τη νίκη σήμερα απέναντι στον πολύ δυνατό και συγκάτοικο στο βαθμολογικό πίνακα Φωστήρα Ηλιούπολης, ο οποίος έρχεται στο γήπεδο Κ. Αχαρνών για να παίξει κι αυτός ένα απ’ τα τελευταία του χαρτιά.

Ο Γιάννης Βολιώτης δήλωσε πως η ομάδα έχει ανάγκη τη στήριξη και βοήθεια των οπαδών της, προκειμένου να πετύχει τη νίκη που χρειάζεται και να παραμείνει σε απόσταση βολής από τους προπορευόμενους ή και να εκμεταλλευτεί τυχόν σταβοπάτημά τους μειώνοντας τη διαφορά. Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Παπάγο και, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο του αγώνα, αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Παρότι είχαμε τις ευκαιρίες, και σημαντικές μάλιστα, να πάρουμε τη νίκη, εμείς την κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Απέναντι στο Φωστήρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δείξουμε υπομονή, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει. Τα παιδιά όμως χρειάζονται, ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, και τη βοήθεια του κόσμου της Ν. Φιλ/φειας στην προσπάθεια που καταβάλλουν. Υπάρχουν ακόμα έντεκα παιχνίδια, μέσα από τα οποία η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι”.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Γαγάκα, είναι στη διάθεση του Γ. Βολιώτη για το σημερινό αγώνα.