ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ « ΑΤΤΑΛΟΣ »
« www.aonfattalos.gr » official site του Α.Ο.Ν.Φ. 'Ατταλος - Τρωάδος 2, Νέα Φιλαδέλφεια, 2102511048, email: info@aonfattalos.gr
Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017
Κεντρικό Μενού

Βρείτε μας στο Facebook
Facebook Image


krinos cafe
Agavita
VP Cars
Αυλή Νέας Φιλαδέλφειας
εν αιθρία - Μπυραρία Νέα Φιλαδέλφεια.
Καβα Φιλαδελφεια
jungle bar
Λεμονόκηπος Νέα Φιλαδέλφεια

Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος & Ιατρική Βεβαίωση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 15:15

athletiattalos

Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας του Αττάλου με την ΑΘΛ.ΕΤ.ΙΑ (Αθλητική Εταιρία Ιατρών Αγώνων)

που δραστηριοποιείται στην Αθλητιατρική και στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους αθλητές των συνεργαζόμενων με την ΑΘΛΕΤΙΑ Συλλόγων.

Η συνεργασία επιτεύχθηκε στα πλαίσια των παροχών του Αττάλου προς τους αθλητές της Ακαδημίας, καθώς ο προαγωνιστικός έλεγχος και η Ιατρική Βεβαίωση που απαιτείται για την συμμετοχή των παιδιών στις αγωνιστικές δραστηριότητες θα δοθεί μετά από λεπτομερειακή ιατρική εξέταση από ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, έναντι ιδαίτερα χαμηλού κόστους για τους γονείς αναλόγως του είδους της εξέτασης που θα επιλέξουν με την εγγραφή.

Συγκεκριμένα, οι παρακάτω τρείς τύποι ιατρικής εξέτασης:

1. ΒΑΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (20€): Περιλαμβάνει α) Γενική εξέταση απο Παθολόγο (λήψη ιστορικού, ακρόαση, μέτρηση συστολικής - διαστολικής πίεσης και παλμών, εξέταση ζωτικών σημείων και κοιλιακής χώρας), β) Καρδιολογική Εξέταση απο Καρδιολόγο (Καρδιογράφημα, Οξυμέτρηση και έλεγχος αναπνευστικής ικανότητας) και γ) Ορθοπεδική εξέταση από Ορθοπεδικό (λεπτομερής έλεγχος μυοσκελετικού συστήματος, αυχένα, οσφυικής, σπονδυλικής στήλης, γονάτων, ποδοκνημικών, μυών, συνδέσμων, τενόντων).

2. ΒΑΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ και ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (30€)

3. ΒΑΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ - ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ (35€)

Τονίζεται ότι όλες οι εξετάσεις θα γίνουν στο προπονητήριο του Συλλόγου από ομάδα γιατρών της ΑΘΛΕΤΙΑ και κάθε αθλητής θα λάβει φάκελο που θα περιλαμβάνει τα αποτέλεσματα των εξετάσεων την Ιατρική Γνωμάτευση καθως και Βεβαιώσεις Υγείας για όλες τις χρήσεις (σχολείο, γυμναστήριο, κλπ).

Η συνεργασία με την ΑΘΛΕΤΙΑ είναι προαιρετικού για τους γονείς χαρακτήρα, καθώς μπορούν να προσκομίσουν Ιατρική Βεβαίωση και από γιατρό της επιλογής τους. Σε κάθε περίπτωση όμως η Βεβαίωση είναι υποχρεωτική, ώστε να μπορεί το παιδί να συμμετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες του τμήματος του.

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΑΘΛ.ΕΤ.Ι.Α. για την επωφελή αυτή προσφορά προς τους αθλητές του Συλλόγου μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις,  οι γονείς μπορουν να απευθύνονται στην Γραμματεία του συλλόγου καθημερινά 5.00 - 9.00 στο προπονητήριο μας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ψηφοφορία
Ποιά ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18 στην Superleague
 
Αναζήτηση
Τελευταία Νέα
Τελευταία Σχόλια
 
 
Καφέ-Μεζέ, Δεκελείας 114,Νέα Φιλαδέλφεια
Your ad here
Your ad here
Your ad here
Σήματα Ομάδων Ποδοσφαίρου
Your ad here
Φρουτομανια ο Μάριος - Πίνδου 38, Νέα Φιλαδέλφεια.
Your ad here
Ιατρικό και Διαγνωστικό κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Your ad here
Υφαντής, Θέρμανση,Κλιματισμός,Φυσικό Αέριο,Φωτοβολταικά, Θεσσαλονίκης 6, Νέα Φιλαδέλφεια.
 

Πνευματικά Δικαιώματα Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας © 2011
Κατασκευή Ιστοσελίδας από την CASISWEB LTD