Αυλαία στο Πρωτάθλημα Ανδρών με Συμμετοχή των Ακαδημιών (Σάββατο 17:00)

attalos 2015 16Αυλαία το Σάββατο 14/5 για το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣΑ, με τον Άτταλο να υποδέχεται (17:00 γήπεδο Αχιλλέα) τον Φοίνικα Περιστερίου σ΄ένα ματς

οπου οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την νίκη, τόσο για το γόητρο όσο και τους βαθμούς,  καθώς μοιράζονται την 7η θέση με 38 βαθμούς και ο νικητής θα τερματίσει ψηλότερα στην τελική βαθμολογία του ομίλου.

 

tmhmata

Στον αγώνα θα βρεθούν και οι Αθλητές των τμημάτων (Αστεράκια, Προτζούνιο, Τζούνιορ) της Ακαδημίας του Συλλόγου οι οποίοι θα συμμετέχουν σε μίνι δραστηριότητες, πριν την έναρξη,  στο ημίχρονο και μετά την λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, οι μικροί Αθλητές μας θα συνοδεύσουν τις δύο εντεκάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο ημίχρονο θα έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν από ένα πέναλτυ στον τερματοφύλακα της Ανδρικής Ομάδας. Επίσης θα γίνει βράβευση της ομάδας του Παμπαιδικού απο τους ποδοσφαιριστές της Ανδρών, για την διάκριση της στο Πασχαλινό Τουρνουα που διεξήχθη στο Σοφικό Κορινθίας. Τέλος, μετα το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, όλοι οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι Αθλητές της Ακαδημίας θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 16:45 φορώντας την εμφάνιση προπόνησης (κόκκινη μπλούζα - μπλέ σορτσάκι).

You have no rights to post comments