Μεγάλη νίκη, αλλά με το μυαλό στον Κλάιντι Μούτσα

a omada 2017 18Ένας σοβαρός και ψυχωμένος Άτταλος, καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-0, απέναντι στον Πανιώνιο Καισαριανής χτες το απόγευμα στο γήπεδο Νήαρ Ηστ.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Μούτσα επισκίασε τη σπουδαία νίκη και έφερε στενοχώρια στις τάξεις της ομάδας! Ο νεαρός μέσος στο 61΄συγκρούστηκε με αντίπαλο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατο και να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις! Τη Δευτέρα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς, που όλοι εύχονται να είναι μικρό.

Ο Άτταλος έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Μούτσα στο 37΄ (κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του γκολκίπερ), Τσεκούρα στο 75΄ (φοβερή ατομική ενέργεια -πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του- και άπιαστο συρτό σουτ), Γουδέλη στο 84΄ (εξαιρετικός συνδυασμός και υποδειγματικό πλασέ, που είχε τη σφραγίδα του έμπειρου κυνηγού, στη δεξιά γωνία)

Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη, παρ' όλες τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Φιλαδελφειώτης τεχνικός, έδειξε σοβαρότητα και αποφασιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, έκανε... περίπατο στο βαρύ τερέν του γηπέδου της Καισαριανής. Έδωσε έτσι συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα, μετά το 3-0 επί του Άρη Καλαμακίου την προηγούμενη αγωνιστική.

Η σύνθεση του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας: Τζόι, Σκέμπι, Κλετσίδης, Κορλιές, Κουλόλι, Μποζινάκης, Μούτσα (63΄ Παπαϊωάννου Γ.), Ζυμάρης (82΄ Κέσκος), Δράκας (46΄ Γουδέλης), Τσεκούρας, Δημητρακόπουλος

You have no rights to post comments