Τουρνουά New Year Cup 3-6 Ιαν 2018

soccer nyc

Σε συνέχεια της ενημέρωσης των γονέων, σας γνωστοποιούμε ότι το τουρνουά New Year Cup θα διεξαχθεί την περίοδο από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2018. Τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι κοντινής περίοχης, όπως Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Κόκκινου Μύλου κ.α. Οι αγώνες θα γίνονται κατά τις απογευματινές ώρες  ώστε να διευκολύνονται οι γονείς που εργαζονται στο να μεταφέρουν τα παιδιά (κυρίως των μικρών ηλικιών, Αστεράκια, Προτζούνιορ καιΤζούνιορ) στο γήπεδο διεξαγωγής.

Οι συμμετέχουσες ομάδες θα χωριστούν ανα κατηγορία είτε σε 2 Ομίλους των 4 ομάδων είτε σε 3 Ομίλους των 4 ομάδων, αναλόγως του αριθμού των ομάδων. Στην Α'  φάση των ομίλων οι ομάδες θα δώσουν 3 παιχνίδια. Στην Β' φάση, για μεν τις κατηγορίες των 2 ομίλων, ο 1ος από καθε όμιλο παίζει στον τελικό και ο 2ος από κάθε όμιλο στον μικρό τελικό. Για τις κατηγορίες των 3 ομίλων, οι δύο καλύτεροι πρώτοι θα παίξουν στον τελικό 1, ο τρίτος καλύτερος 1ος και ο καλυτερος 2ος θα παίξουν στον τελικο 2 και οι και οι αλλοι δύο δεύτεροι των ομίλων θα παίξουν στον μικρό τελικό.

 Ο Άτταλος θα συμμετέχει με όλα τα τμήματα του απο Αστεράκια ως Παιδικό. Η συμμετοχή του κάθε παιδιού είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και το κόστος συμμετοχής ανά παιδί, ανέρχεται στα 15€ για το σύνολο των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες για αντίπαλες ομάδες, ημέρες και ώρες αγώνων κλπ θα σας γνωστοποιηθούν σε επόμενη δημοσίευση.

Υπενθυμίζεται για όσα παιδιά θα συμμετάσχουν, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής και τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία μέχρι το αργότερο Πέμπτη 28/12, καθώς την επομένη θα σταλούν στην διοργανώτρια αρχή καταστάσεις συμμετοχών ανα τμήμα.