ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣΑ – Ισόπαλοι οι Παίδες, Νίκη οι Παμπαίδες

PAIDIKO 2017 18

Μία νίκη και μία ισοπαλία και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ήταν ο απολογισμός των τμημάτων υποδομής του Αττάλου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Πιο αναλυτικά:

 

ΠΑΙΔΕΣ: ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ   0–0

Πραγματικό ντέρμπι έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Χαϊδαρίου. Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα, Χαϊδάρι και  Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εισπράττοντας στο τέλος το χειροκρότημα των θεατών.

Μόνο το γκολ έλειπε από αυτόν τον αγώνα. Οι φάσεις, και για τις δύο ομάδες, που διαδέχονταν η μία την άλλη, οι περίτεχνες ενέργειες των παιδιών, οι δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες, η ομαδικότητα συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ματς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος όλοι οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν θερμά και τις δύο ομάδες. Ωραίες εικόνες πραγματικά.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι: Φόρας, Τσιώλης, Αγγελής, Αρίζος, Καμπάς, Κωνσταντόπουλος, Κουτσόπουλος, Σμυρνής, Αλεξανδρόπουλος, Σόκρι, Σκέντο (αρχ. εντεκάδα), Νικολάκης, Λουκιδέλης, Τούπα

PAMPAIDIKO 2017 18

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  2–0 

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του Αττάλου επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα, την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Παπακώστας (6΄),  Στεφάνου (23΄).

Η ομάδα του Κώστα Στεφάνου, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες  και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Οι πρωταγωνιστές απέφυγαν τις δηλώσεις μετά τον αγώνα, διότι η ώρα ήταν περασμένη και  έπρεπε να φύγουν αμέσως για τα κρεβάτια τους.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι: Πασχαλίδης, Μακρίδης, Πετρίδης, Κάντζαρης, Τσαχνόπουλος, Μπαρδούσης, Ασημακόπουλος, Στεφάνου, Παπακώστας, Λίκα, Καραγεωργίου (αρχ. εντεκάδα), Δήμα, Καλύβας, Ντόνι