Τα εύκολα ...δύσκολα έκανε ο Άτταλος

a omada 2017 18Την τρίτη νίκη του σε πέντε αγώνες πανηγύρισε ο Άτταλος, επικρατώντας των Πατησίων με 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. 

Ο Μούτσα, στην πρώτη(!) του εμφάνιση με τη φανέλα του Αττάλου, με δυνατό σουτ (7΄) και ο Κουλόλι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ (85΄) ήταν οι σκόρερ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας,

ενώ ο Μαρτέκας με πέναλτι (80’) ήταν ο σκόρερ των Πατησίων.

Ο Άτταλος, αν και πολύ ανώτερος της ομάδας των Πατησίων (δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών), έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να τον προβληματίσει σοβαρά στο τέλος του ματς, όταν και ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά πέντε λεπτά πριν το τέλος πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη.

Το κέρδος για την ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη (πέρα από τους τρεις βαθμούς) ήταν η ομαδικότητα, η καλή, κατά διαστήματα, κυκλοφορία της μπάλας και η ενέργεια που έβγαλε κάθε παίκτης που αγωνίστηκε, αν και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Το γεγονός που πρέπει όμως να προβληματίσει είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, που λίγο έλειψε να κοστίσουν.

Η σύνθεση του Αττάλου: Αναγνωστόπουλος, Κλετσίδης, Σκέμπι, Δούκας, Κορλιές, Μποζινάκης, Κουλόλι, Ζυμάρης (83΄ Καρυοφίλλης), Τσεκούρας (60΄ Παπαϊωάννου Γ.), Μούτσα, Δημητρακόπουλος (72΄ Παπαδημητρίου)

You have no rights to post comments