Ο ΑΤΤΑΛΟΣ 3-0 ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ

a omada 2017 18

Δείτε εδώ φάσεις του αγώνα 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη (σε 3 ματς) πέτυχε ο Άτταλος, που επικράτησε της ομάδας των Λεόντων με 3-0, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων, με γκολ που πέτυχαν οι:

Δημητρακόπουλος (6΄ - δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής), Γουδέλης (61΄ - κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Ηλ. Χρυσανθακόπουλου), Χρυσανθακόπουλος Ηλ. (81΄ - ατομική προσπάθεια). 

Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι γραμμές της είχαν ισορροπία, ενώ οι παίκτες της κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και έφταναν εύκολα στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, η οποία σε όλη τη διάρκεια του ματς έμοιαζε με απλό παρατηρητή του.

Γενικά, ήταν ένα ματς όπου η ομάδα μας, έπιασε καλή απόδοση, έβγαλε αρκετές φάσεις (θα μπορούσε το σκορ να είναι και διπλάσιο), δεν κινδύνεψε καθόλου στα μετόπισθεν και έτσι έφτασε σε μια δίκαιη νίκη που της δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

 

Η συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ : Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Χρυσανθακόπουλος Χρ. Παπαϊωάννου Δημ, Δούκας, Μποζινάκης, Κουλόλι, Κλετσίδης (57΄ Χρυσανθακόπουλος Ηλ.), Τσεκούρας (75΄ Παπαδημητρίου), Δημητρακόπουλος (64΄ Καρυοφίλλης), Γουδέλης (85΄ Δράκας)

ΛΕΟΝΤΕΣ : Παπαευθυμίου, Ζηρογιάννης, Θωμόπουλος (65΄ Σουμελίδης), Απαλαγάκης, Ασημακόπουλος Ι, Κοτζαμάνης, Θεοδωρέλλος, Ασημακόπουλος Α. (77΄ Ρώσσης), Αγαπητός, Σπύρο (61΄ Βέργος), Λιακόπουλος (46΄ Ελευθερίου)

 

You have no rights to post comments