ΠΑΙΔΕΣ - Αγωνιστική επικαιρότητα

Γεμάτο αγωνιστικό σαββατοκύριακο είχε το τμήμα Παίδων του Αττάλου στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με δύο φιλικές αναμετρήσεις με δυνατούς αντιπάλους. Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 24/9 οι Παίδες αντιμετώπισαν στην έδρα του τον Πανερυθραϊκό σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο αγώνας έληξε 4-2 (ημίχρονο 3-1) υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Τα γκολ σημείωσαν

για τον Άτταλο ο Βαγγέλης Κασούνης στο πρώτο ημίχρονο και ο Δημήτρης Νταβούλ στο δεύτερο.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι: Καλογερόπουλος, Ανδρεαδάκης (τερματοφύλακες), Γαβαλάς, Μπαρίκος, Μπέριος, Μουστάκας, Κασούνης, Πανούλης, Αραβανής, Σύρμας, Μαυρονικόλας, Μπακής, Βαμβακίδης, Νικηταράς, Ανδριόπουλος, Βασιλόγιαννης, Νταβούλ και Νταλάκος. Τον αγώνα διηύθυνε ο διαιτητής Γιαννακουδάκης.

Την Κυριακή 25/9, οι Παίδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Αχιλλέα με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Δήμου Σταμάτη κατάφερε να συνδυάσει τη νίκη με μια καλή εμφάνιση. Το τελικό σκορ ήταν 0-2 (ημίχρονο 0-0) ενώ ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχαν και οι δύο ομάδες. Ο Άτταλος έφτασε

 

περισσότερες φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ έχοντας και ένα δοκάρι σε σουτ του Νικηταρά. Ο Αχιλλέας, που είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, είχε και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο. Τα γκολ για τον Άτταλο σημείωσαν οι Νταβούλ και Κουγιουμιτζάκης, στο 15 και το 21 του δευτέρου ημιχρόνου, αντίστοιχα.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης, Βαμβακίδης, Γαβαλάς, Μπαρίκος, Πούλιος, Μπέριος, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Νικηταράς, Κασούνης, Πανούλης, Κότσιρας, Ανδριόπουλος, Απειρανθίτης, Νταβιτασβίλι, Μπακής, Νταβούλ, Κουγιουμιτζάκης, Καλλιώρας και Νταλάκος. Διαιτητής της αναμέτρησης και πάλι ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Τα δυνατά αυτά τεστ έρχονται να προστεθούν στη φιλική αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας (Σάββατο 17/9) όπου οι Παίδες του Αττάλου αντιμετώπισαν την ομάδα της Μεταμόρφωσης στην έδρα της. Στον αγώνα αυτό, που οι θεατές χόρτασαν γκολ, ο Άτταλος έφυγε με ισοπαλία με το... πολύ «over» σκορ, 7-7 (ημίχρονο 6-0).

Στον αγώνα αυτό αγωνίστηκαν οι: Καλογερόπουλος, Ανδρεαδάκης, Μπέριος, Μαυρονικόλας, Γαβαλάς, Αραβανής, Πανούλης, Καλλιώρας, Κουγιουμιτζάκης, Γκλιόγκος, Μουστάκας, Κότσιρας, Σύρμας, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Νταβιτασβίλι, Νταβούλ, Νικηταράς, Κασούνης, Απειρανθίτης και Νταλάκος. Τα γκολ για τους Παίδες σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Κασούνης (7), Νταβούλ (11, 24) και Νταλάκος (12, 29, 31 και 33 με πέναλτι που κέρδισε ο Νταβούλ).

Στους αγώνες αυτούς, που η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και εμφανίζει σταδιακά τον αγωνιστικό της χαρακτήρα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, έχουν προκύψει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και «ευχάριστοι πονοκέφαλοι» για τον προπονητή Δήμο Σταμάτη, κυρίως λόγω της προσπάθειας που καταβάλλουν όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις και στα ματς.

Τέλος, σημειώνουμε ότι ο σέντερ φορ της ομάδας Παναγιώτης Νταλάκος έχει κληθεί και δοκιμάζεται στις προπονήσεις και τα φιλικά της Μεικτής Αθηνών.

You have no rights to post comments