Πρεμιέρα με Χ για τον Άτταλο

attalosneasfiladelfeias2Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Άτταλος το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι, ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο, χτύπησε το πρώτο

καμπανάκι με δοκάρι στο 14' ενώ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 20' με κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους Φιλαδελφειώτες οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με δύο γκολ των Νταβούλ και Χρυσανθακόπουλου στο 29' και 41' πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Άτταλος μπήκε το ίδιο δυνατά, πίεσε και θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς, όταν στο 54΄ο Σοκόλ σε τετ α τετ πλάσαρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς. Κι ενω ο χρόνος κυλούσε με τον Άτταλο να ελέγχει το ματς, φτάσαμε στο 73΄όπου ο Κορλιές στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, τη βρήκε (χωρίς πρόθεση) με το χέρι του και ο διαιτητής καταλόγισε το ''αυστηρό" πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενολυμενοι έφτασαν στο 2-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81΄ η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Τζέλης απάντησε στην πρόκληση αντίπαλου παίκτη με ''ανόητο'' εκτός φάσης λάκτισμα και αντίκρισε δίκαια την κόκκινη κάρτα του ρέφερι. Στα τελευταία 10 λεπτά το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, αλλά το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

ΑΟΝΦ Άτταλος:Μπαρόλας, Βασιλόγιαννης, Σοκόλ, Κορλιές, Παπανικολάου, Συγγελάκης, Φέκας (77' Τασλακίδης), Γαβριηλίδης (60' Τζέλης), Μαυρομάτης, Νταβούλ, Χυσανθακόπουλος. 

You have no rights to post comments