Η εκδήλωση λήξης της χρονιάς

ekdhl.ioun14-athlypodΑπόλυτα πετυχημένη ήταν η φετινή χρονιά για της ακαδημίες του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ. Η μαζική, αφενός, προσέλευση των παιδιών στις προπονήσεις και τους αγώνες καθόλη τη διάρκεια της σεζόν (με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται αυτό όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο) οι σημαντικές, αφετέρου, διακρίσεις κάποιων τμημάτων στα τουρνουά που συμμετείχαν πιστοποιούν την παραπάνω διαπίστωση

και αποδεικνύουν την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

ekdlhxhs1Στη γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 στο προπονητικό κέντρο, παρουσία του νέου Προέδρου κ. Γιάννη Ντικιάδη αλλά και της νέας διοίκησης, γονέων και φίλων, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές και βραβεία στους προπονητές της ακαδημίας. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλ/φειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Ευτ. Παπαλουκά, Γ. Ανεμογιάννης, Θ. Μανωλεδάκης, Χ. Αντωναρόπουλος, Ν. Παπανικολάου.

ekdhl.ioun14-brabeiaΤιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για την επιτυχία τους να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στον παλαίμαχο τερματοφύλακα κ. Ηλία Ατματσίδη.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι προθέσεις της διοίκησης για την νέα περίοδο που θα αρχίσει από Σεπτέμβριο, καθώς επίσης και άλλες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που αφορούν το μέλλον της ακαδημίας, αλλά και τη βελτίωση του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Στο τέλος της ξεχωριστής αυτής βραδιάς η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους ήταν αρωγοί στη φετινή πετυχημένη πορεία και κυρίως τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.

projnraponomi


You have no rights to post comments