ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ : Συνέχισαν με νίκες

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Άρης Πετρούπολης – ΑΟΝΦ Άτταλος  2-4

proΗ ομάδα των Pre Junior του A.Ο.N.Φ. Άτταλος πέτυχε μία ακόμα, εκτός έδρας, νίκη με 4-2, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Fair Play Ελπίδας, απέναντι στον Άρη Πετρούπολης,

σε ένα ματς που η ομάδα, κάτω από δύσκολες συνθήκες μια και το  γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Φιλαδελφειώτες γιατί  η άμυνα 2-3 φορές εμφάνισε κενά αφήνοντας εκτεθειμένο τον τερματοφύλακα, ο οποίος διαβάζοντας σωστά τις φάσεις και με τις σωστές έγκαιρες εξόδους κράτησε το μηδέν στην εστία του. Παρά  τα λάθη η ομάδα βρέθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται με 0-2.

Στην αρχή του β' ημιχρόνου ένα γκολ από την ομάδα του Άρη Πετρούπολης μείωσε το σκορ σε 1-2  δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Το γκολ αυτό είχε σαν συνέπεια να ανεβεί η αγωνιστικότητα των παικτών του Αττάλου και να περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη. Έτσι, μετά από κάποιους καλούς συνδυασμούς ήρθαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ για τον Άτταλο.

Η ομάδα του Άρη το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν  να πετύχει ένα ακόμα γκολ όπου ήταν και το τελικό σκορ 2-4 για την ομάδα του Α.ΟΝ.Φ. Άτταλος.

Μπράβο πάλι στα παιδιά και στον προπονητή για την σοβαρότητα που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι... Καλή πορεία στη συνέχεια του τουρνουά.


 

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

ΑΟΝΦ Άτταλος – ΠΟ Ψυχικού 4-1

aster 13-14H ομάδα των Αστεριών του Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Μία μόλις εβδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Αχιλλέα Arsenal AFC, οι παίκτες του Γιώργου Δελή έφτασαν στο εντυπωσιακό 4-1 επί του Π.Ο.Ψυχικού και πάνε από το καλό στο καλύτερο, αποχαιρετώντας τον προπονητή τους με τον καλύτερο τρόπο, με μια νίκη.
Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αττάλου, είχαν διάθεση και έτρεξαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τις φάσεις και πετυχαίνοντας 4 γκολ. Η ομάδα του Π.Ο. Ψυχικού, ήθελε να κάνει κάτι καλό και να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ το γκολ που πέτυχε ήταν από ολιγωρία της άμυνας των ποδοσφαιριστών του Αττάλου.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα Αστεράκια μας και καλή σταδιοδρομία στον μέχρι τώρα προπονητή Γιώργο Δελή που ανακοίνωσε αποχώρηση από το προπονητικό team της ακαδημίας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Καλή συνέχεια Γιώργο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις...


kyriakos

You have no rights to post comments