Συνεργασία με Ιατρική Διάγνωση

logo
Ο ΑΤΤΑΛΟΣ Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει
την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.
Η Ιατρική Διάγνωση δραστηριοποιείται στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με 7 Ιατρικές Μονάδες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μία εκ των οποίων βρίσκεται στην Νέα Χαλκηδόνα (Κωστή Παλαμά 34, τηλ. 211 1000033).
 
Η συνεργασία περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου, Ανδρική Ομάδα και Ακαδημία, καθώς και τα μέλη των οικογενειών των αθλητών, παρέχοντας εξετάσεις και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές με σημαντική έκπτωση είτε ιδιωτικά είτε επί της συμμετοχής του ασφαλισμένου.
 
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ως αρωγός πλέον στις προσπάθειες του συλλόγου μας προσφέρει στα πλαίσια της χορηγικής συνεργασίας, τις κάτωθι υπηρεσίες:
✅ Αθλητικό check-up χορήγησης Κάρτας Υγείας Αθλητή το οποίο περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Τρίπλεξ Καρδιάς και θεώρηση της Κάρτας Υγείας Αθλητή, με έκπτωση 100% επί της συμμετοχής με προσκόμιση παραπεμπτικού από ασφαλιστικό ταμείο ή σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, άνευ παραπεμπτικού ασφαλιστικού ταμείου.
✅ Έλεγχος SARS CoV-2. με ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για Μοριακό - Rapid test covid.
✅ ΔΩΡΕΑΝ Οικογενειακή Κάρτα Υγείας του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ «HEALTH BONUS» για το σύνολο των αθλητών του συλλόγου. Με την επίδειξη της ηλεκτρονικής οικογενειακής κάρτας υγείας σε οποιαδήποτε μονάδα του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση, τόσο ο αθλητής όσο και τα μέλη της Οικογένειάς του, θα τυγχάνουν σημαντικής έκπτωσης στις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες η οποία ανέρχεται: έως 50% επί της συμμετοχής του παραπεμπτικού Ασφαλιστικού Ταμείου ή / και έως 50% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.
Οι γονείς καλούνται να παραλάβουν, συμπληρώσουν και επιστρέψουν στην Γραμματεία του Αττάλου το έντυπο για την έκδοση της Οικογενειακής Κάρτας Υγείας.
 
🙏 Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες στον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ που πλέον αποτελεί συνοδοιπόρο στο όραμα μας. Επιπρόσθετα αποτελεί ξεχωριστή χαρά για τον ΑΤΤΑΛΟ να βρίσκει υποστηρικτές που επανειλημμένα έχουν αποδείξει την μεγάλη του κοινωνική ευθύνη και αγάπη τους προς τον αθλητισμό, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ!!

You have no rights to post comments